Altijd in beweging

Het boeiende werkveld van administratie, advisering, en fiscaliteit is continu in beweging. Natuurlijk bewegen wij mee en zijn we altijd alert op kansen voor onze klanten! U kunt bij ons terecht voor diensten als boekhouding, loonadministratie en het samenstellen van jaarrekeningen. Onze expertise gaat echter veel verder: fiscale advisering, begeleiding bij overnames en fusies of de begeleiding bij financieringsaanvragen zijn hiervan slechts enkele voorbeelden.

 

3 puntenDe klant écht centraal

Elk administratiekantoor roept het, wij maken het waar. Wij stellen de klant écht centraal, want zonder klanten geen advies. Daarom staat de deur altijd open, streven wij naar frequent contact en houden we de lijnen kort. Onze klanten komen voornamelijk uit het MKB en zijn werkzaam in diverse bedrijfstakken: zakelijke dienstverlening, detailhandel, groothandel, horeca, de vrije beroepen, verenigingen en stichtingen.

3 puntenDe mensen achter ASU

Onze medewerkers beschikken over de juiste expertise en zijn proactief. Ons team bestaat uit ruim tien medewerkers; zij werken samen in een informele open sfeer. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen (NOAB) en het Register Belastingadviseurs (RB). Onze kennis is daardoor altijd up-to-date en u kunt van ons goede contacten met en ingangen bij de fiscus verwachten. Wij kennen de juiste weg!

Share This