Selecteer een pagina
FOCUS OP ONDERNEMEN

ASU is fellow van tellow
de app van asu

Tellow is dé nieuwe manier om altijd en overal, via de Tellow app en webinterface,
inzicht te hebben in je financiële administratie.

Bye bye boekhouden.
Hello Tellow!

Tellow is gemaakt door een innovatie team van Rabobank. Tellow boekhouden is ontwikkeld door en voor zzp’ers om jouw administratie inzichtelijker te maken. Het doel van Tellow is dat jij je kunt focussen op wat je echt leuk vindt: zelfstandig ondernemen!

Met Tellow is je boekhouding geautomatiseerd en staat je BTW aangifte op tijd klaar. Je krijgt hierdoor meer grip op je financiën en bovendien scheelt het je veel tijd.

Tellow koppelt hierbij je administratie meteen aan je betaalrekening. Voortaan heb je op één plek real-time inzicht in je financiën. Handig, want zo weet je precies wat je kunt uitgeven en wat er is verdiend. Ook ontvang je via de app tips die handig zijn voor je boekhouding en helpt Tellow je deze bij te houden. Tellow is vooralsnog exclusief te gebruiken door mensen met een Rabobank rekening. De verwachting is dat op korte termijn ook klanten van andere banken het systeem en de service van Tellow kunnen gaan gebruiken.

De tellow app maakt je leven
als zzp’er makkelijker!

Wat kan tellow allemaal?

Bye bye bonnetjes, hallo Tellow boekhouding

Door het gebruik van de Tellow app heb je geen last meer van een berg bonnen aan het einde van het kwartaal!

Tellow is namelijk gekoppeld aan je zakelijke rekening en daardoor ziet de app wat jij betaalt of ontvangt. Heb je getankt, dan ontvang je direct een melding op je telefoon met de vraag om de bon te scannen. Met één klik kom je dan in de app terecht. Jij maakt een foto en Tellow doet de rest. De transactie, afbeelding en de boeking ‘benzinekosten’ staan keurig bij elkaar in Tellow.

Staat er ook iets op de bon dat een privé uitgave was, dan markeer je dat eenvoudig met je vinger. Tellow weet dan wat er door hun zakelijk geboekt moet worden en wat niet. Zo splits je zelf heel handig je zakelijke en privé kosten.

Andere facturen die je per mail hebt ontvangen, zoals je telefoonrekening, kun je vervolgens uploaden via de web-versie. Alle bonnen en facturen worden veilig opgeslagen en zijn overzichtelijk terug te vinden.

Altijd en overal factureren

Weet hoeveel je echt hebt

DIRECT INLOGGEN OP ONZE DIENSTEN: